top of page

Jolanda liet haar Carpet of Life inlijsten door de kunstenaar Matthias de Vogel

Jolanda is een oude bekende bij Carpet of Life. Jaren geleden kwam ze met een mooie opdracht naar ons toe; ze wilde een mooi tapijt laten maken van de kleding van een overleden dierbare van haar. Het werd een prachtig kleed vol warme kleuren en een grafische patronen. Dit jaar wilde ze het echter transformeren. Iets anders. Niet simpelweg hangend aan een spijker, maar wat het dan wel moest zijn was nog de vraag. 

 

We gingen op zoek naar een samenwerking en kwamen uiteindelijk uit bij een bevriende kunstenaar Matthias de Vogel. Bekend van FAULTLINES, zijn studio waar hij van zijn weeframen en katoendraden gewoven landschappen creëert, leek hij de perfecte match voor een project met Carpet of Life. Wij hebben beiden een liefde voor textiel maar ook voor de herinneringen die ze bij zich dragen. 

 

Matthias kreeg vrij spel voor de verwerking van de wallhanging en het eindresultaat is prachtig en uniek. Van tapijt naar kunstwerk. Zie hiernaast het resultaat van Jolanda's wallhanding. Van tapijt naar kunstwerk. 

Heb jij ook interesse in een verwerking van je huidige tapijt? Neem dan contact met ons op. 

WhatsApp Image 2021-04-01 at 15.50.32 (1
bottom of page