top of page

Carpet of Life in Doodgewoon de podcast


Ooit gehoord over de podcast 'Doodgewoon'? De oprichters Benthe en Sabien omschrijven het als 'met doodgewone mensen praten over de dood en alles wat daarbij komt kijken'. Een gedurfde podcast om dat juist deze onderwerpen vaak worden vermeden. Je wilt immers iemand niet nog verdrietiger maken toch? Of focus je maar gewoon op het leven, niet te lang bij de dood stilstaan. Dit zijn juist taboes die Benthe en Sabien willen doorbreken!


Laatst interviewde @doodgewoonpodcast Fenja van @deyja.embracing.death, een online vitaliserend platform over de dood, verdriet en verlies. DEYJA is voor ons natuurlijk een fijne bekende omdat zij afgelopen jaar van klant naar partner voor ons is gegaan. Ze kwam bij ons voor het maken van een eigen Carpet of Life en vertelt onder andere in het gesprek met @doodgewoonpodcast over hoe het maken van het tapijt voor haar een ritueel is geworden om los te kunnen laten. Een mooi stukje interview dat we graag met jullie willen delen.


"Fenja verloor in 2015 haar vriend tijdens hun grote wereldreis. We spreken haar hoe ze die tijd heeft ervaren, welke lessen ze meeneemt van deze heftige gebeurtenis en hoe dit haar visie op het leven heeft versterkt. Ook praten we over het waarom van DEYJA, de kracht van rituelen en wat er op DEYJA allemaal voor moois te vinden is. Afsluitend leest Fenja een stuk eigengeschreven tekst voor, geïnspireerd door Eckhardt Tolle."


Luister de podcast via Spotify Doodgewoon de Podcast.
bottom of page